Program loc de joacă

Luni – Joi, Duminică 10:00 – 22:00
Vineri – Sâmbată 10:00 – 23:00

Regulaments ICONS_Buc-AFI1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 35 lei
Sâmbată – Duminică: 40 lei
(și sărbători legale)

 

 

 

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2 

GRATUIT pentru orice petrecere:

  • 3 ore de petrecere;
  • O gazdă a petrecerii, personal dedicat și muzică;
  • Acces gratuit în locul de joacă pe toată durata petrecerii;
  • Invitații personalizate (tipărite/virtuale);
  • Personalizare TV;
  • Banner personalizat cu numele sărbătoritului;
  • Covor de baloane;
  • Ramă personalizată cu o fotografie din timpul petrecerii;
  • Un cadou special pentru sărbătorit(ă) + un voucher cu o intrare gratuită;
  • Meniu copii + suc/apă plată.
Rezervă petrecerea ta acum!

GYMBO Cafe

Pentru a te bucura alături de cei mici de fiecare clipă a petrecerii, Gymboland ți-a pregătit spațiul special amenajat pentru adulți, o gamă variată la Gymbo Cafe și un meniu special.

Tarife

Luni – Vineri: 49 lei/copil

Sâmbată – Duminică: 59 lei/copil

Atenție!

Petrecerea necesită minim 10 invitați și achitarea unui avans. Dacă vă doriți și alte activități, vă rugăm nu ezitați să ne spuneți! Îndeplinim orice dorință!

Galerie media

Tur virtual

AFV_4415

 

Videos

The requested RSS feed is empty.

Activități

Despre Gymboland AFI Cotroceni

Refugiu al imaginației devenite realitate, Gymboland își propune, pe lângă dezvoltarea unui mediu indoor care să stimuleze și să atragă copiii la joacă,  să întrunească toate necesitățile clienților, prin calitatea serviciilor oferite și conceptele inovatoare implementate. Acest proiect vine ca o confirmare a unei perioade îndelungate de experiență, îmbinând principiul de entertainment cu cel educațional, prin desăvârșirea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici. Aceștia vor fi expuși unui mediu dinamic și protejat, obiectivul principal fiind de a le înlesni evidențierea potențialului maxim într-o manieră palpitantă și distractivă.

Astfel a luat nastere Circul, o arenă impunătoare, din dorința de a modela universul copilăriei într-un cadru de joc, culoare și spectacol, transpus în cotidian și primul de acest fel într-un centru comercial. Este o zonă de open-space, îngrădită corespunzator și securizată, astfel încât  copiii se pot bucura în voie de un spațiu ce înlătură orice sentiment de limitare și stimulează  pofta de explorare a activităților. Iar părinții beneficiază la rândul lor de avantaje multiple, prin zona special amenajată unde pot savura diverse răcoritoare, socializa sau, după preferință, pot pleca la shopping, știind că îi lasă pe cei mici în cea mai bună grijă și atentă supraveghere.

În plus, copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zona special dedicată, prin spectacole interactive pregătite cu toată grjia, reprezentând pentru părinți un ajutor de mare nădejde.

Prin conceptul implementat, copiii de toate vârstele se vor putea bucura de mediul creat,  chiar și cei până în vârsta de 3 ani beneficiind de o zonă specială de joacă,  iar activitățile oferite sunt extrem de variate –  de la structura modulară pe nivele ce abundă de atracții, până la carusele diversificate, zone speciale de creație, echipamente interactive.

Carnavalul fastuos presărat cu inovații cuprinde ultimele noutăți în materie de elemente de inventivitate și amuzament! Astfel se va prezenta măsuța de tip “Caracatiță” cu nisip kinetic, ce contribuie la dezvoltarea creativității, precum și a motricității fine a copiilor. Iar surpriza ce transformă jocul într-o veritabilă experiență reprezintă miniaturizarea unui Circ în adevăratul sens al cuvântului, un carnaval perpetuu care pune  la dispoziția copiilor cu  metode vaste de a-și stimula atât imaginația, cât și perfecționa abilitățile de echilibru și coordonare, oferind toate instrumentele necesare pentru dezvoltare .

De aceea Gymboland reprezintă mai mult decat un loc de joacă, un tărâm parcă desprins din cele mai frumoase povești fără sfârșit, unde amuzamentul și cunoașterea domnesc în armonie, iar părinți și copii deopotrivă, atrași de farmecul fidel reconstituit al copilăriei, vor rămâne cu amintiri neprețuite și vor reveni de fiecare dată cu aceeași emoție și bucurie.

Contact loc de joacă

Bld Vasile Milea 4, București

0758.077.117; 0755 111 064

Sus