Program loc de joacă

Luni – Duminică 10:00 – 22:00
 

regulaments-icons_buc-veranda-1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 35 lei/copil/zi
Sâmbată – Duminică: 40 lei/copil/zi

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2

GRATUIT pentru orice petrecere:

  • 3 ore de petrecere;
  • O gazdă a petrecerii, personal dedicat și muzică;
  • Acces gratuit în locul de joacă pe toată durata petrecerii;
  • Invitații personalizate (tipărite/virtuale);
  • Personalizare TV;
  • Covor de baloane;
  • Banner personalizat cu numele sărbătoritului;
  • Ramă personalizată cu o fotografie din timpul petrecerii;
  • Un cadou special pentru sărbătorit(ă) + un voucher cu o intrare gratuită;
  • Meniu copii + suc/apă plată.

www-Veranda-PartyPasul1-

www-Veranda-PartyPasul2-

Rezervă petrecerea ta acum!

Tarife

Luni – Vineri: 45 lei/copil

Sâmbată – Duminică: 55 lei/copil

 

Atenție!

Petrecerea necesită minim 10 invitați și achitarea unui avans. Dacă vă doriți și alte activități, vă rugăm nu ezitați să ne spuneți! Îndeplinim orice dorință!

Galerie media

 

Tur virtual

AFV_4415

Videos

The requested RSS feed is empty.

Activități

Despre Gymboland Veranda Mall

Gymboland Veranda Mall – Oaza de divertisment în zumzetul urban

Implementarea celor mai inovatoare concepte și atracții nu pare a reprezenta o operațiune facilă. Însă indiferent de complexitatea oricărui proiect, de la a înfăptui și până la a transforma viziunea în realitate, rezultatul vizat de către Gymboland este satisfacerea tuturor tipurilor de cerințe, combinând progresul cu divertismentul, inspirația și educaționalul.Iar factorul definitoriu al noii locații din Veranda Mall este reprezentat de ideea de exterior, de natură, tradusă printr-un design unicat, planificat în detaliu, cât și prin echipamente extrem de fascinante, ce pun la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația, într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Așadar se poate spune că prinde contur un paradox aparent, prin sublinierea cu precădere a unei suite de atracții conform ultimelor tehnologii în materie de entertainment, transpuse într-o oază urbană cu rol de pilon al evadării.

Activitățile ce încurajează spiritul ludic sunt extrem de variate – structurile modulare pe nivele ce abundă de elemente, atât pentru cei mari cât și cea special dedicată celor mai mici dintre aventurieri, labirintul ce își deschide porțile către o veritabilă miniatură a unei păduri ecuatoriale înțesată de surprize, zone speciale de relaxare prin mijloace interactive, cât și elemente de inventivitate și amuzament conferite de jocul la măsuță cu nisip kinetic și piesele de construcție buretate.

Totodată, pe lângă dezvoltarea unei ambianțe care să impulsioneze și atragă copiii la joacă, Gymboland reușește să respecte cele mai înalte standarde calitative și să evidențieze excelența în servicii. Cu atât mai mult cu cât fascinația ce stă la baza freamătului pașilor timizi ce trec de poarta pastelată a unui refugiu, se tranformă într-o experiență de neuitat prin leagănul copilăriei.

Contact loc de joacă

Strada Ziduri Mosi, nr. 23, Bucuresti

veranda@gymboland.ro

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2

0748 880 705

Sus