Program loc de joacă

Luni – Duminică 10:00 – 22:00
 

regulaments-icons_buc-veranda-1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 30 lei/copil/zi
Sâmbată – Duminică: 35 lei/copil/zi

 

 

 

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Activități

Despre Gymboland Veranda Mall

Gymboland Veranda Mall – Oaza de divertisment în zumzetul urban

Implementarea celor mai inovatoare concepte și atracții nu pare a reprezenta o operațiune facilă. Însă indiferent de complexitatea oricărui proiect, de la a înfăptui și până la a transforma viziunea în realitate, rezultatul vizat de către Gymboland este satisfacerea tuturor tipurilor de cerințe, combinând progresul cu divertismentul, inspirația și educaționalul.Iar factorul definitoriu al noii locații din Veranda Mall este reprezentat de ideea de exterior, de natură, tradusă printr-un design unicat, planificat în detaliu, cât și prin echipamente extrem de fascinante, ce pun la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația, într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Așadar se poate spune că prinde contur un paradox aparent, prin sublinierea cu precădere a unei suite de atracții conform ultimelor tehnologii în materie de entertainment, transpuse într-o oază urbană cu rol de pilon al evadării.

Activitățile ce încurajează spiritul ludic sunt extrem de variate – structurile modulare pe nivele ce abundă de elemente, atât pentru cei mari cât și cea special dedicată celor mai mici dintre aventurieri, labirintul ce își deschide porțile către o veritabilă miniatură a unei păduri ecuatoriale înțesată de surprize, zone speciale de relaxare prin mijloace interactive, cât și elemente de inventivitate și amuzament conferite de jocul la măsuță cu nisip kinetic și piesele de construcție buretate.

Totodată, pe lângă dezvoltarea unei ambianțe care să impulsioneze și atragă copiii la joacă, Gymboland reușește să respecte cele mai înalte standarde calitative și să evidențieze excelența în servicii. Cu atât mai mult cu cât fascinația ce stă la baza freamătului pașilor timizi ce trec de poarta pastelată a unui refugiu, se tranformă într-o experiență de neuitat prin leagănul copilăriei.

Contact loc de joacă

Strada Ziduri Mosi, nr. 23, Bucuresti

--

To Top