Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

Regulaments ICONS_Buc-AFI1

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 35 lei
Sâmbată – Duminică: 40 lei
(și sărbători legale)

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

În luna Aprilie și Mai avem o reducere de 20% la Pachetul lui Pogo + plasă de baloane pentru petrecere!

Party-2

party offer copy-03

GRATUIT pentru orice petrecere:

party offer copy-07

Rezervă petrecerea ta acum!

Tarife

Luni – Vineri: 59 lei/copil

Sâmbată – Duminică: 69 lei/copil

Atenție!

Suma minimă de rezervare este de 30% din valoarea petrecerii, minim 10 invitați.Dacă vă doriți și alte activități, vă rugăm nu ezitați să ne spuneți! Îndeplinim orice dorință!

În cazul în care aveți mai puțin sau mai mult de 10 invitați la petrecere, oferta va fi personalizată conform necesităților dumneavoastră.

Galerie media

[justified_image_grid ids=”5761,5762,5763,5764,5765,5766,5767,5768,5769,5770,5772,5771,5773,5784″ title_field=off caption_field=off overlay_color=#ffffff]

Tur virtual

AFV_4415

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=5]

Despre Gymboland Băneasa Shopping City

Gymboland continuă lanţul de inovaţii în materie de locuri de joacă, iar de dată această ia forma unei balene uriaşe, ce ascunde în interior numeroase atracţii ce merită a fi descoperite de către cei mici. Noul spaţiu de divertisment îşi propune menţinăfascinaţia copiilor asupra jocului pentru un timp cât mai îndelungat.

Pentru ca juniorii îşi amplifice abilităţile fizice şi cognitive dar în acelaşi timp se şi distreze din plin, punem la dispoziţia lor elemente variate: structura modulară pe două nivele este alcătuită din piscine cu bile, tobogan, tunuri cu mingi dinspumă, tiroliană, rampe, poduri şi nenumărate obstacole special gândite pentru dezvoltarea echilibrului. Una din atracţiile preferate de vizitatorii noştri este barcă gonflabilă din centrul spaţiului de joacă, ce reprezintă cadrul perfect pentru o aventurămarinărească imaginată.

Din grijă pentru cei mai mici dintre noi am creat o zona dedicată pentru copiii cu vârste între 0-3 ani, delimitată de restul spaţiului de joacă. Aici părinţii se pot relaxa în timp ce îi privesc pe micuţii lor bucurânduse de pleaiada întreagă de activităţi distractive precum trambulină, piscină cu bile, elementele moi de căţărat şi jocuri ce stimulează creativitatea.

În zona special amenajată pentru petreceri, copiii îşi pot petrece ziua de naştere alături de cei mai buni prieteni, iar pentru o zi de neuitat, ne vom ocupa de fiecare detaliu : tort, animatori, magicieni, decoraţii tematice, invitaţii şi multe alte surprize.

Gymboland a avut grijă, ca de fiecare dată, confere divertismentului valenţe educative, punând în acelaşi timp siguranţa copiilor pe primul loc. Dorinţa principală este de a aduce un zâmbet fiecărui copil ce păşeşte în tărâmul nostru şi de a le permite părinţilor se bucure de activităţile lor zilnice în timp ce micuţii lor făuresc amintiri de neuitat la Gymboland!

Contact loc de joacă

Bld Vasile Milea 4, București

0756 05 06 00 ; 0754 033 803

To Top