Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

regulaments-icons_buc-mega-1

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 35 lei

Sâmbată – Duminică: 40 lei

(și sărbători legale)

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2 party offer copy-03

GRATUIT pentru orice petrecere:

party offer copy-07

REZERVĂ O PETRECERE

GYMBO Cafe

Pentru a te bucura alături de cei mici de fiecare clipă a petrecerii, Gymboland ți-a pregătit spațiul special amenajat pentru adulți, o gamă variată la Gymbo Cafe și un meniu special.

Tarife*

Luni – Vineri: 49 lei/copil

Sâmbată – Duminică: 59 lei/copil

Atenție!

Petrecerea necesită minim 10 invitați și achitarea unui avans. Dacă vă doriți și alte activități, vă rugăm nu ezitați să ne spuneți! Îndeplinim orice dorință!

În cazul în care aveți mai puțin sau mai mult de 10 invitați la petrecere, oferta va fi personalizată conform necesităților dumneavoastră.

Galerie media

[justified_image_grid ids=4306,4305,4304,4303,4301,4300,4298,4296,4293,4289,4287,4283,4282,4281,4280,4277,4279,3358,3356,3354,3355,3351,3348,3349 title_field=off caption_field=off overlay_color=”#ffffff ” last_row=center]

Tur virtual

Gymboland-Mega-Mall-4

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=9]

Activități

Despre Gymboland Mega Mall

Deoarece tehnologia de vârf reprezintă o caracteristică esențială a brandului Gymboland, vom continua parada noastră de inovații prin a implementa viitorul în materie de entertainment interactiv. Așadar, atât abordarea futuristică, designul planificat în detaliu, cât și echipamentele extrem de fascinante, vor acționa ca un magnet, atragând clienți din toate colțurile mall-ului și provocându-i, astfel încât să își dorească să petreacă în spațiul de joacă un timp cât mai îndelungat .

Toate atracțiile inovative din 2015 vor constitui fine elemente-surpriză și se vor îmbina în cel mai eficient mod: fie vorba de jocuri activate prin senzori de mișcare, ori arena de sărituri – prima de acest gen într-un centru comercial – vom oferi atât copiilor de toate vârstele, cât și adulților, distracție la cel mai înalt nivel.

Copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zona special dedicată, prin spectacole interactive pregătite cu toată grjia, reprezentând pentru părinți un ajutor de mare nădejde.

Și în plus, cum Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, pune la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Activitățile sunt extrem de variate – de la structura modulară pe nivele ce abundă de elemente pentru joacă, până la arena cu trambuline, carusele și gonflabile, zonele speciale de creație, panouri cu activități, spațiul ce miniaturizează viața de zi cu zi a adulților, zona de realitate virtuală, cât și o zonă specială pentru bebeluși.

Gymboland se adresează tuturor copiilor, fără excepție, pentru că unicul nostru scop este fericirea deplină a celor mici, iar de fiecare dată când aceștia își încheie călătoria și ies de pe porțile noastre, zâmbetul lor ingenuu ne dă de veste că ne-am îndeplinit misiunea și că suntem pe un drum fără cusur.

Avantajele pentru părinți sunt multiple, pornind de la faptul că îndată ce ne vizitează, toate nevoile le sunt întrunite prin locuri special amenajate unde pot savura diverse răcoritoare , socializa sau , după preferință, pot pleca la shopping, știind că îi lasă pe cei mici în grija personalului supraveghetor intens pregătit.

Contact loc de joacă

Pierre de Coubertin nr. 3-5, București

0756 060 008 ; 0756 060 007

To Top