Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

regulaments-icons_buc-mega-1

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 35 lei

Sâmbată – Duminică: 40 lei

(și sărbători legale)

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

În luna Aprilie și Mai avem o reducere de 20% la Pachetul lui Pogo + atelier de creație pentru fiecare invitat!

Party-2

party offer copy-03

GRATUIT pentru orice petrecere:

party offer copy-07

REZERVĂ O PETRECERE

Vă așteptăm!

Asigurarea distracției nu este o extraopțiune pentru noi, ci reprezintă o certitudine! Realizează-ți petrecerea de vis!

Tarife

Luni – Vineri: 59 lei/copil

Sâmbată – Duminică: 69 lei/copil

Atenție!

Suma minimă de rezervare este de 30% din valoarea petrecerii, minim 10 invitați. Dacă vă doriți și alte activități, vă rugăm nu ezitați să ne spuneți! Îndeplinim orice dorință!

În cazul în care aveți mai puțin sau mai mult de 10 invitați la petrecere, oferta va fi personalizată conform necesităților dumneavoastră.

Galerie media

[justified_image_grid title_field=off caption_field=off overlay_color=#ffffff ]

Tur virtual

gymboland-bucuresti-promenada-4

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=5]

Activități

Despre Gymboland Promenada

Pornind de la ideea că jocul stă la baza învățatului, Gymboland încearcă să încorporeze aceste două principii în mijloacele de entertainment. Astfel, utilizarea echipamentelor variate – caruselul, trambulina complexă, structura modulară cu labirinturi, tobogane, tunuri și piscine cu bile – reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricității .

Mai mult, Gymboland pune la dispoziția copiilor și o miniaturizare a vieții de zi cu zi – având ocazia de a se identifica și chiar de a se simți mai aproape de părinți. Pot să experimenteze o sesiune de cumpărături într-un mini-market, ori un episod din bucătăria personală, totul într-un decor de vis unde distracția e cuvântul cheie.

Însă Gymboland anticipează și nevoile părinților, devenind un ajutor de nădejde în ziua cea mai importanta a micuțului organizând cele mai frumoase aniversări. Într-un spațiu destinat exclusiv acestor evenimente, pot la rândul lor savura o cafea aromată, sau interacționa cu ceilalți părinți.

De aceea Gymboland reprezintă mai mult decât un loc de joacă, un tărâm parcă desprins din cele mai frumoase povești fără sfârșit, unde amuzamentul și cunoașterea domnesc în armonie, iar părinți și copii deopotrivă, atrași de farmecul fidel reconstituit al copilăriei, vor rămâne cu amintiri neprețuite și vor reveni de fiecare dată cu aceeași emoție și bucurie .

Contact loc de joacă

Calea Floreasca nr. 246 B, Sector 1, București

0751 777 755 ; 0756 094 113

To Top