Cariere

Ne mărim Echipa!

Gymboland este mai mult decât un spațiu, este o poveste în sine, în care copiii sunt prinți și prințese, aventurieri desăvârșiți, eroi curajoși.

Full Time

Supraveghetor

Supraveghează copiii ṣi are grijă ca joaca lor să fie sigură ṣi fără incidente neplăcute, are grijă ca aceṣtia să fie mulṭumiṭi ṣi bucuroṣi tot timpul, prin participarea la diverse activităṭi recreative, verifică toate atracṭiile să fie în stare perfectă de funcṭionare.

Full Time

Casier

Colectează sumele încasate ṣi emite bon fiscal la casa de marcat, întocmeṣte inventarul, oferă clientului informaṭii asupra ofertelor locului de joacă ṣi asupra tuturor informaṭiilor necesare pentru a lăsa copilul la locul de joacă.

Full Time

Asistent Manager

Asistent Managerul unui loc de joacă se ocupă impreuna cu Managerul de buna funcționare a activității de zi cu zi, efectuarea de rapoarte, organizarea de evenimente și petreceri tematice, marketing și servicii clienṭi.

Full Time

Manager

Managerul unui loc de joacă se ocupă de buna funcționare a activității de zi cu zi, efectuarea de rapoarte, coordonarea echipei, organizarea de evenimente și petreceri tematice, marketing și servicii clienṭi.

Alătură-te echipei noastre

Beneficiile Noastre

La Gymboland timpul curge altfel, cele mai vesele dorințe sunt îndeplinite.

Gymboland păstrează mereu amintirile vii. Așteptăm cu mare drag să ne calci al nostru prag!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consec teturing.

Program Gymboland

Program


Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Sarbatori Legale: acelasi program

ro_RORO