Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

 

regulaments-icons_ct-1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 25 lei/copil/zi

Sâmbată – Duminică: 30 lei/copil/zi

(și sărbători legale)

 

 

 

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Galerie media

[justified_image_grid title_field=off caption_field=off overlay_color=#ffffff ]

Tur virtual

gymboland-constanta-maritimo-4

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=5]

Activități

Despre Gymboland Maritimo

Gymboland vă așteaptă în Maritimo Shopping Center, cu activități pentru copii de toate vârstele. Astfel vă puteți bucura de o multitudine de atracții, precum: piscine cu bile colorate, tobogane , trambulină pentru acrobații, labirinturi pe două nivele, mega tunuri blowbuster cu biluțe de burete, kiddie rides, jucării soft, unde calitatea primează, iar scopul principal este garantarea siguranței și distracției depline a celor mici.

Gymboland organizează și petreceri tematice cu ocazia diverselor evenimente pe tot parcursul anului, iar în fiecare lună realizează un program special, prin care oferă ocazia tuturor copiilor de a demonstra cât sunt de talentați. Astfel, pot participa la diverse jocuri antrenante, concursuri, dans, karaoke și multe alte surprize, iar răsplata va fi pe masură.

Gymboland își propune să întrunească toate necesitățile clienților săi, prin calitatea serviciilor oferite și conceptele inovatoare pe care le implementează, devenind cel mai bun prieten al celor mici și un sprijin de nădejde pentru cei mari.

Contact loc de joacă

Bld. Aurel Vlaicu nr. 220, Constanța

0754 033 801 ; 0754 033 800

To Top