Viziunea companiei

Gymboland este o companie specializată în divertismentul pentru copii și activități recreative.

Noi, conducerea și personalul Gymboland, credem în calitate de top, siguranță și produse atractive pliate special pe cerințele și nevoile beneficiarilor și clienților.

Managerii Gymboland au o experiență vastă și cunoștințe profunde în proiectarea și punerea în funcțiune a variatelor atracții pentru copii și adolescenți.

Managerii noștri sunt bine instruiți și experimentați în conducerea și gestionarea tuturor activităților Gymboland, fiind în serviciul clientului și al renumelui locației.

Pogo_home-4parties

Locurile de joacă

Clienții și vizitatorii care sunt și părinți nu vor ezita să viziteze Centrele comerciale alături de copiii lor, din moment ce știu că acolo regăsesc zone atractive cu activități pentru copii, oferindu-le astfel timp pentru cumpărături, în timp ce copiii primesc siguranță și distracție de calitate.

Zona de agrement atrage publicul în ”orele neproductive” ca cele de dimineață.

De asemenea am stabilit parteneriate și colaborări cu magazinele învecinate pentru a asigura servicii mai bune și a crește numărul clienților cât și calitatea experienței oferite.

Materialele și echipamentul folosit în spațiile de joacă Gymboland sunt de cea mai bună calitate și îndeplinesc toate standardele necesare.

Refugiu al imaginației devenite realitate, Gymboland își propune, pe lângă dezvoltarea unui mediu indoor care să stimuleze și să atragă copiii la joacă,  să întrunească toate necesitățile clienților, prin calitatea serviciilor oferite și conceptele inovatoare implementate. Acest proiect vine ca o confirmare a unei perioade îndelungate de experiență, îmbinând principiul de entertainment cu cel educațional, prin desăvârșirea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici. Aceștia vor fi expuși unui mediu dinamic și protejat, obiectivul principal fiind de a le înlesni evidențierea potențialului maxim într-o manieră palpitantă și distractivă.

Alatura-te echipei!

Dorești să te dezvolți pe plan personal și profesional alături de o echipă care te va aprecia?

Parteneri

To Top