Vinerea Specială la Mega Mall!

Vinerea este pentru distracţie și creativitate.

Cel puţin în lumea Gymboland, distracţia e în toi şi fiecare copil merită o recompensă pentru că a învăţat toată săptămâna. Părinţii şi bunicii se pot relaxa pentru câteva ore, iar prichindeii au un program special de activităţi interactive în locurile de joacă Gymboland din capitală.

Lumea atelierelor Eco Art te aşteaptă cu activităţi megacreative în locul de joacă din Mega Mall!

Joc educativ şi distractiv

Programul a fost creat cu atenţie cât să-i facă pe copii să fie atraşi în magia Gymboland, unde activităţile megacreative au rol distractiv, dar şi educativ.

Vinerea devine ziua în care copiii de toate vârstele intră în lumea lui Pogo, unde se pot bucura de activităţi creative, în care pot învăţa diferite lucruri, care se pot transforma într-un viitor hobby, dar se vor şi distra şi vor crea lumi imaginare folosindu-se de elementele de joacă din spaţiile Gymboland. Aici e locul de joacă perfect pentru copilul tău.

Astfel că, timp de două ore (în fiecare vineri, de la 17:00 la 19:00) la locurile de joacă Gymboland din capitală, copilul simte că a evadat într-o lume spectaculoasă, cu personaje şi cu multă culoare, unde învaţă lucruri frumoase şi atractive.

Programele lunii decembrie:

[justified_image_grid preset=11 ids=4492,4493,4489,4490,4491 last_row=flexible-center]