Toți copiii sunt fericiți!

Siguranță

Noi, conducerea și personalul Gymboland, credem în calitate de top, siguranță și produse atractive pliate special pe cerințele și nevoile beneficiarilor și clienților. Toate acestea sub bagheta magica protectoare a personalului nostru binevoitor si pregatit, cat si a camerelor de supraveghere ce transmit non stop pe un LCD activitatea din cadrul locului de joaca, pentru ca cei mici sa fie in siguranta si cei mari multumiti si linistiti.

Educație

Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, pune la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Creativitate

Mascota noastră, Pogonici – pentru prieteni Pogo – adoră activitățile creative! Mergi la locul de joacă Gymboland favorit și vezi programul special pregătit să dezvolte creativitatea copiilor. Activitățile oferite sunt extrem de variate – de la structura modulară pe nivele ce abundă de atracții, până la carusele diversificate, zone speciale de creație, echipamente interactive și ateliere distractive.

Petreceri

Copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zona special dedicată, prin spectacole interactive pregătite cu toată grija, reprezentând pentru părinți un ajutor de mare nădejde. Oferta de petrecere din fiecare loc de joacă este gândită să se potrivească oricărui buget.

Inovație

Deoarece tehnologia de vârf reprezintă o caracteristică esențială a brandului Gymboland, vom continua parada noastră de inovații prin a implementa viitorul în materie de entertainment interactiv. Fie că este vorba de jocuri activate prin senzori de mișcare, ori arena de sărituri – prima de acest gen într-un centru comercial – vom oferi atât copiilor de toate vârstele, cât și adulților, distracție la cel mai înalt nivel.

Gymbo Club

Pe lângă promoțiile periodice, concursurile și surprizele pregătite, Gymbo Club oferă beneficii și reduceri speciale membrilor. Tu ai un card de fidelitate?

parties_free-services-5

To Top