Oferta de Petrecere

Pachetul lui Pogo

În următoarele locații din București: Mega Mall și Promenada Mall, oferim reducerea de 10% la Pachetul lui Pogo, pentru copiii care își sărbătoresc ziua de naștere alături de noi!
Vă așteptăm cu drag!

Aventuri de neuitat?

Ai distracție garantat!

Cauți locul ideal pentru îmbogățirea creativității, dezlănțuirea imaginației și manifestarea bucuriei copilului tău? Pogonici te așteaptă la Gymboland! Unde fantezia se împletește cu voia bună, unde zâmbetele sunt de nelipsit, unde părinții sunt liniștiți și copiii fericiți!

Vă așteptăm cu drag!

Fiecare aventură Gymboland este o poveste unică, având drept personaje principale pe cei mici. Totul într-un pachet pe care îl poți personaliza așa cum vrei, pentru ca experiența ta și a copilului tău să fie exact cum v-ați închipuit-o. Fiecare petrecere se pliază pe dorințele și imaginația sărbătoriților, iar opțiunile pentru a transforma visurile acestora în realitate sunt diverse și nenumărate. Imaginează-ți, deci, o lume de baloane colorate, care se mișcă pe ritmul muzicii vesele, cu prinți, prințese, eroi si magicieni aduși la viață de animatorii noștri talentați, completată prin deliciul savorii unui tort personalizat, pregătit cu atenție și drag. Toate gata să găzduiască distracția necontenită a micuților petrecăreți, într-o atmosferă ce îmbie la învățare prin joc și joacă, alături de cei dragi și de veselul arici Pogonici. Tot ce trebuie să faci este să alegi ingredientele pachetului potrivit experienței voastre minunate și inedite, iar de restul ne vom ocupa noi. Amintirile frumoase împreună sunt garantate și vor fi împărtășite de toți, de la cel mic, până la cel mare. Totul pentru a construi o lume de nedescris, din al copilăriei vis.

Program Gymboland

Program


Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Sarbatori Legale: acelasi program

ro_RORO