Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

 

regulaments-icons_ct-1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 25 lei/copil/zi

Sâmbată – Duminică: 30 lei/copil/zi

 

 

 

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2 

Start la petrecere!

  • Meniul de petrecere
  • Alege durata petrecerii
  • Animator
  • Șampanie

Poți invita la petrecere câți prieteni vrei tu!

REZERVĂ O PETRECERE

Tarife

Tarifele pentru petrecere sunt personalizate în funcție de numărul de invitați, durată și serviciile selectate.

Vă așteptăm!

Asigurarea distracției nu este o extraopțiune pentru noi, ci reprezintă o certitudine!

Realizează-ți petrecerea de vis!

Galerie media

[justified_image_grid ids=”5393,5395,5396,5397,5398,5400,5401,5402,5403,5404,5405,5406,5407,5408″ title_field=off caption_field=off overlay_color=#ffffff last_row=center]

Tur virtual

AFI-Ploiesti-tur-virtual

 

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=7]

Activități

Despre Gymboland AFI Palace Ploiești

Gymboland face toți copiii fericiți, motiv pentru care am deschis cel mai nou loc de joacă Gymboland în incinta mall-ului AFI Palace Ploiești. Acesta este a doua locație Gymboland din Ploiești, iar copiii pot intra în lumea imaginară a lui Pogonici, ariciul cel jucăuș!

Lunga experiență în domeniul entertainment-ului pentru copii confirmă încă o dată simbioza perfectă realizată de Gymboland între distracție  și educație,  dezvoltând abilitățile cognitive și fizice a micilor prichindei.

Faptul că prin joacă învățăm – nu mai este de mult o enigmă! Utilizarea echipamentelor variate – trambulina complexă, structura modulară cu labirinturi, toboganul, piscina cu bile – reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricității celor mici.

Gymboland a pus în aplicare o miniaturizare a vieții cotidiene printr-un cabinet medical echipat fidel celui adevărat și invită micuții aventurieri într-o pizzerie veritabilă italiană echipată cu un cuptor, vitrină pentru vânzare, masă pentru servit și diverse ustensile. Aici copiii vor putea interpreta roluri și cu siguranță se vor distra pe cinste!

O noutate în locurile de joacă din Ploiești reprezintă nisipul kinetic pe măsuța tip “Balena albastră” ce contribuie la dezvoltarea creativității, precum și a motricității fine a copiilor. Blocurile de spumă viu colorate în albastru oferă copiilor ocazia de a se angaja într-un joc liber realizând nenumărate tipuri de construcții.

Panourile educaționale cu ecrane tactile inițiază copiii în diverse activități într-un mediu dinamic și totodată protejat, obiectivul principal fiind de a le înlesni evidențierea potențialului maxim într-o manieră palpitantă și distractivă.

Dorim să anticipăm nevoile părinților și de aceea am realizat o zonă specială pentru petreceri de poveste, iar în spațiul amenajat pot și părinții să servească o băutură răcoritoare sau o cafea delicioasă și să interacționeze cu alți părinți.

Te așteptăm la Gymboland AFI Palace Ploiești, etajul 1, zona fast food,  unde personalul nostru va avea grijă ca prichindelul tău să fie fericit iar tu, părinte, mai relaxat!

Contact loc de joacă

Str Calomfirescu nr.2, Ploiești

0754 077 735

To Top