Program loc de joacă

Luni –  Duminică 10:00 – 22:00

 

regulaments-icons_ct-1

 

Tarife loc de joacă

Luni – Vineri: 25 lei/copil/zi

Sâmbată – Duminică: 30 lei/copil/zi

 

 

 

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile.

Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

Petrecerea ideală în 3 pași simpli!

Cele mai frumoase petreceri aniversare sunt numai la Gymboland!

Pentru că știm cât de importantă este ziua copilului dumneavoastră, echipa Gymboland vă ajută să îl/o surprindeți cu o petrecere de neuitat!

Party-2 

Start la petrecere!

  • Meniul de petrecere
  • Alege durata petrecerii
  • Animator
  • Șampanie

Poți invita la petrecere câți prieteni vrei tu!

REZERVĂ O PETRECERE

Perete de escaladă

Peretele de scaladă din locul de joacă în Ploiești Shopping City este cel mai mare perete de escaladă de interior din România! 3 nivele de dificultate pe 3 trasee diferite!

 

Tarife

Tarifele pentru petrecere sunt personalizate în funcție de numărul de invitați, durată și serviciile selectate.

Vă așteptăm!

Asigurarea distracției nu este o extraopțiune pentru noi, ci reprezintă o certitudine!

Realizează-ți petrecerea de vis!

Galerie media

[justified_image_grid ids=”6112,6113,6114,6115,6116,6117,6118,6119,6120,6121,6122,6123,6124,6125,6126″ title_field=off caption_field=off overlay_color=#ffffff last_row=center]

Tur virtual

gymboland-ploiesti-1

 

Videos

[justified_image_grid preset=17 prettyphoto_theme=dark_rounded lightbox=prettyphoto last_row=match disable_cropping=yes link_target=video rss_url=https://www.youtube.com/channel/UCw1rRUAdopsGnXjLZ36Rj_A rss_links_to=permalink rss_description=none rss_link=yes rss_link_text=”Watch on YouTube” max_rows=5]

Activități

Despre Gymboland Shopping City

Concepută pare-se de însuși Jules Verne, această călătorie transpune din imaginație în cotidian o modalitate prin care copiii se apropie de ceea ce se petrece în lumea exterioară și înțeleg relațiile cu cei din jur. Și similar cu ideile evocate de marile sale romane de aventuri, Gymboland întărește ideea că tot ce un om poate imagina, într-o zi un altul va realiza.Prin conceptul implementat, copiii de toate vârstele se vor putea bucura de mediul creat, precum și parinții care iși pot retrăi cu nostalgie copilaria prin ochii lor.

Încă de la primii pași se pot lăsa purtați într-o plimbare în jurul lumii cu balonul cu aer cald, plutind deasupra continentelor si explorând particularități ale diversității existente.

Prima oprire ar putea fi și cea mai stimulativă, în Peninsula cu echipamentele video extrem de felurite, unde absolut toate preferințele sunt întrunite, datorită categoriilor variate de genuri – de la simulatoare de curse, la shootere, air hockey, baschet – care favorizează spiritul de competiție prin obținerea unui scor cât mai ridicat, în vederea primirii tichetelor de recompensă prin care își pot revendica o multitudine de premii minunate de la recepție.

Popasul apoi se recomandă a fi savurat pe Vârful tehnologiei creative, unde prin varietatea de ecrane tactile și instrumente educative puse la dispoziție, cei mici se pot juca, experimenta și exprima liber, depășindu-și barierele cognitive și de comunicare, trăind astfel o experiență de grup perfectă pentru generația viitorului.

Descoperirile continuă in Jungla de elemente din măreața structură modulara, unde copiii își vor transforma temerea de necunoscut în spirit aventuros și din care vor plonja direct in Marea de bile colorate ce încântă simțurile și menține gradul crescut de divertisment.

De aici pot consulta harta lumii parcursă, oprindu-se la panoul captivant ce le stă mărturie ca un Jurnal de călătorii și care cu ajutorul bilelor, îi va ghida spre noua lor destinație.Îmbarcându-se în continuare pe caruselele îmbietoare, voiajul poate dura la nesfârșit!

Factorul definitoriu al noii locații Gymboland din Ploiești este reprezentat de ideea de exterior, de nețărmurit, tradus printr-un design unicat, planificat in detaliu, cât și prin echipamente extrem de fascinante, ce pun la dispozițiacopiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația, într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Contact loc de joacă

DN 1 km 6, Blejoi, Prahova

0756 050 602 ; 0756 143 334

To Top