Reguli De Siguranță

Tarifele sunt pentru timp nelimitat pe toată durata zilei. Puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile. Trebuie păstrată brățara ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă!

– Intrarea în locul de joacă este permisă pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0 și 12 ani. 

– Copiii sub 3 ani pot intra numai însoțiți de un adult și sub atenta supraveghere a acestuia. 

– Este interzisă utilizarea echipamentului de către copii fără supravegherea personalului autorizat. 

– Echipamentul trebuie folosit doar de copii. 

– Copiii nu au voie să intre în spațiul de joacă încălțați. Încălțările vor fi puse în dulăpioarele special amenajate, iar părinții trebuie să rețină numărul și cifrul dulăpiorului utilizat. 

– Vă informăm că încălțările și îmbrăcămintea celor dragi le puteți lăsa în incinta locului de joacă, pe propria dvs. răspundere (în cazul înlocuirii, furtului sau confuziilor produse, conducerea nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru pierderea acestora). 

– Este interzisă utilizarea echipamentului de un număr mai mare de copii decât indică supraveghetorii. 

– Copiii care au mai mult de 50 kg și o înălțime mai mare de 1.5 m nu au voie să intre în locul de joacă. 

– Consumul de alimente și a gumei de mestecat în incinta locului de joacă este strict interzis. 

– Accesul copiilor care au dizabilități locomotorii, probleme de sănătate cu spatele, cu oasele, copiii care suferă de epilespsie, copiii ce sunt dependenți de insulină, suferă de claustrofobie sau au nevoie de îngrijiri speciale este permis doar cu acordul scris al părinților. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în fața dvs. 

– Nu este permis accesul copiilor bolnavi în incinta locului de joacă. Ne rezervăm dreptul de a refuza primirea copiilor bolnavi. 

– Sunteți obligați să anunțați personalul de la recepție, în scris dacă unul dintre părinți nu are dreptul să ia copilul sau prezintă tulburări de comportament. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în fața dvs. 

– Nu sunt admise: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de către alți copii sau de către adulți. 

– Copiii nu au voie să folosească echipamentul din locul de joacă dacă dețin asupra lor obiecte ascuțite, tăioase, inflamabile, etc. 

– Este strict interzisă cățărarea pe părțile laterale ale echipamentului de către copii. 

– Nu vă urcați pe plasă! 

– Este interzis jocul cu focul. 

– Nu este indicat de purtat îmbrăcăminte cu sfori și șnururi în zona de joacă. 

– Vă recomandăm să nu lăsați obiecte de valoare sau jucării copiilor în spațiul de joacă. Vă informăm că această companie nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru pierderea sau deteriorarea acestora. 

– Nu aveți voie să scoateți bilele din locul special amenajat, numărul acestora nefiind deloc întâmplător- reprezintă o măsură de siguranță. 

– Atenție mare la folosirea toboganelor! Nu folosiți toboganul stând în picioare, nu coborâți pe tobogan cu capul înainte sau pe burete și nu încercați să urcați sau să rămâneți pe el după folosire. 

– Vă rugăm să nu vă jucați în fața ieșirilor aferente toboganelor. 

– Copiii pot fi lăsați la locul de joacă doar dacă sunt însoțiți de către un adult ce este obligat să lase la recepție toate datele cerute de personalul Gymboland. 

– Adultul care însoțește copilul este obligat să aibă un număr de telefon valabil la care să aibă acces în orice moment, pe durata perioadei în care copilul se află în interiorul locului de joacă. 

– Copiii sunt obligați să asculte instrucțiunile și sfaturile supraveghetorilor Gymboland. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în fața dvs. – În zilele de sărbătoare tariful este 40 de lei. 

– În cazul în care întâmpinați o problemă, adresați-vă conducerii sau unui membru al echipei angajate. 

– Copiii trebuie să folosescă locul de joacă și dispozitivele ce sunt înăuntru în scopul pentru care au fost create și nu altul. 

-Accesul în zona cu jocuri Arcade se face separat de accesul spațiului de joacă, prin achiziționarea jetoanelor de la aparatul automat

Vă rugăm să urmați instrucțiunile supraveghetorilor Gymboland. Aceste instrucțiuni sunt făcute pentru siguranța copilului dumneavoastră. Conducerea își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile, sau a celor care manifestă un comportament violent.